ŞANLIURFA / SİVEREK - Sislice Ortaokulu

Sislice Ortaokulu

Sislice köyü /Siverek/ Şanlıurfa
Vizyon
Çağın gerektirdiği yenilikleri takip etmek ve uygulamak, Bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarılarını artırmak için kullanmak, Mesleğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarımızla işbirliği içinde yürütmek, Ben değil biz olarak hareket etmek, Tüm öğrencilerimizi kendi çocuklarımız olarak görüp özveriyle çalışmak, Öğrencilerin bireysel ihtiyaç dikkate alan öğretme yöntemleri geliştirmek, Öğrencilerimize yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanakları sağlamak.
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, Okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, Düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, Başkalarının düşüncelerine saygı duyan, Aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, Zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, Paylaşmayı bilen, Yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, Doğayı ve hayvanları seven ve koruyan, bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Ortaöğretime giriş sınavlarında başarı gösteren ve bir liseye yerleşen öğrenci sayısını artırmak.
Öğretim Şekli :Normal Öğrtim
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Ulaşım gayet rahat ve kolaydır. Ulaşım isteyen öğretmenlerimiz için servis araçlarıyla sağlanmaktadır.
Sadece öğretmenlerimize ait ulaşımı kolaylaştıran servisimiz mevcuttur.
Okulumuz Siverek´in Kuzey Batı tarafına düşmektedir.
İl merkzine 105 km uzaklıkta olup İlçe merkezine 15 km mesafededir.
/Okul Hakkında/ içerik bilgileri ekim 2022 itibariyle günceldir.